Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağı

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağırnaslı Sayı: 56 Yaz

Liste Fiyatı : 0,00
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağırnaslı    Sayı: 56    Yaz
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağırnaslı Sayı: 56 Yaz #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
0.00
Bu sayıda:
Yemenin içmenin aşırısına selâm olsun - Enis Batur
Havuçlu pilâv meselesi - Tarık Buğra
Geçmişten günümüze Türk mutfak kültüründe limonata - Özge Samancı
Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağırnaslı
Bir "mide başkent"in göbeğinde beslenme gereksinimleri: 16. yüzyıl İstanbul örneği - Frédéric Hitzel
Hey garson! - Zarife Biliz
Antik Anadolu'da yemek, kültür ve imparatorluk - Stephen Mitchell
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
Gıda ve felsefe - Nicola Perullo
"Yakında sarmayı ve kapamayı hatırlayan ve pişiren kalmayacak" - Tülay Artan
İstanbul Balık Pazarı'nda Sinasoslu havyarcılar ve Kapadokya'da balık kültürü (19. ve 20. yüzyıl başları) - Serafim Rizos
Gastro endişe - İlkay Kanık
"Çiğ ve pişmiş" Bizans'ta yemek pişirme ve sunu yöntemleri - Ilias anagnostakis
Sofrada bıçak kullanma alışkanlığı üzerine - Norbert Elias
Asri turşucu'da "Neşeli Günler" asırları aşıyor - Pelin Özer
Çimdik - Süleyman Bulut
"İki bin yıl sonra hayat nasıl olur, düşünebiliyor musun?" - Zeliha Özkan
Acımasız gerçekler - Alp Türkmenoğlu
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
  • Açıklama
    • Bu sayıda:
      Yemenin içmenin aşırısına selâm olsun - Enis Batur
      Havuçlu pilâv meselesi - Tarık Buğra
      Geçmişten günümüze Türk mutfak kültüründe limonata - Özge Samancı
      Zirâî istihsâl dâvamız - Niyazi Ağırnaslı
      Bir "mide başkent"in göbeğinde beslenme gereksinimleri: 16. yüzyıl İstanbul örneği - Frédéric Hitzel
      Hey garson! - Zarife Biliz
      Antik Anadolu'da yemek, kültür ve imparatorluk - Stephen Mitchell
      Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
      Gıda ve felsefe - Nicola Perullo
      "Yakında sarmayı ve kapamayı hatırlayan ve pişiren kalmayacak" - Tülay Artan
      İstanbul Balık Pazarı'nda Sinasoslu havyarcılar ve Kapadokya'da balık kültürü (19. ve 20. yüzyıl başları) - Serafim Rizos
      Gastro endişe - İlkay Kanık
      "Çiğ ve pişmiş" Bizans'ta yemek pişirme ve sunu yöntemleri - Ilias anagnostakis
      Sofrada bıçak kullanma alışkanlığı üzerine - Norbert Elias
      Asri turşucu'da "Neşeli Günler" asırları aşıyor - Pelin Özer
      Çimdik - Süleyman Bulut
      "İki bin yıl sonra hayat nasıl olur, düşünebiliyor musun?" - Zeliha Özkan
      Acımasız gerçekler - Alp Türkmenoğlu
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Stok Kodu
      :
      3990000057856
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2019
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat