Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sonbahar 2005, Sayı: 3

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 3 Sonbahar

Liste Fiyatı : 0,00
303065795
65795
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi  Sayı: 3  Sonbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 3 Sonbahar #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
0.00
İÇİNDEKİLER

Yemek ve Kültür'den Tadımlık

Ahmet Önel Yeme, İçme ve Açılmaya Dair Dr. Erdal Atabek Çorbalar ve Kültürler

Turgut Uyar Çorba

Francesca Rigotti Mutfakta Felsefe II

Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

Prof. Dr. Günay Kut Yazmalar Arasında V: Yiyecek ve İçecekler

Pâvlos Erevnidis Yunanistan'da (veya Türkiye'de) Mutfak ve Yakavos Dizikirikis'in Dil Milliyetçiliği

Doç. Yusuf Murat Şen Yerli Malı Haftaları veya Antep'deki Çocukluğum

Prof. Dr. Muazzez İlmiye Çığ Tarihin En Eski Yemek Kitapları

Necati Güngör Malatya Çarşı Yemekleri

Pablo Neruda Sakının Çarşı'yı

Ayfer T. Ünsal Pağaç

Prof. Dr. Houchang Esfandiar Chehabi İran'da Yeme İçme Kültürünün Batılılaşması

Sunay Akın Oyuncak Mutfak

Yıldız Cıbıroğlu Belkıs Kutlar ile Gaziantep Yemekleri Üzerine

Prof. Dr. Celal Ustaer Mutfağın İmparatoru Soğan, İmparatoriçesi Sarımsak

Musa Dağdeviren Lahmacun ve Lahmacunculuk

Oktay Rifat Uludağ Sokak Satıcıları

Aziz Nesin Rifat Bey Neden Kaşınıyor

İsmail Otar Çibörek

Seren Barkören Yeşil Papaya'nın (Baştan Çıkartan) Kokusu

  • Açıklama
    • İÇİNDEKİLER

      Yemek ve Kültür'den Tadımlık

      Ahmet Önel Yeme, İçme ve Açılmaya Dair Dr. Erdal Atabek Çorbalar ve Kültürler

      Turgut Uyar Çorba

      Francesca Rigotti Mutfakta Felsefe II

      Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

      Prof. Dr. Günay Kut Yazmalar Arasında V: Yiyecek ve İçecekler

      Pâvlos Erevnidis Yunanistan'da (veya Türkiye'de) Mutfak ve Yakavos Dizikirikis'in Dil Milliyetçiliği

      Doç. Yusuf Murat Şen Yerli Malı Haftaları veya Antep'deki Çocukluğum

      Prof. Dr. Muazzez İlmiye Çığ Tarihin En Eski Yemek Kitapları

      Necati Güngör Malatya Çarşı Yemekleri

      Pablo Neruda Sakının Çarşı'yı

      Ayfer T. Ünsal Pağaç

      Prof. Dr. Houchang Esfandiar Chehabi İran'da Yeme İçme Kültürünün Batılılaşması

      Sunay Akın Oyuncak Mutfak

      Yıldız Cıbıroğlu Belkıs Kutlar ile Gaziantep Yemekleri Üzerine

      Prof. Dr. Celal Ustaer Mutfağın İmparatoru Soğan, İmparatoriçesi Sarımsak

      Musa Dağdeviren Lahmacun ve Lahmacunculuk

      Oktay Rifat Uludağ Sokak Satıcıları

      Aziz Nesin Rifat Bey Neden Kaşınıyor

      İsmail Otar Çibörek

      Seren Barkören Yeşil Papaya'nın (Baştan Çıkartan) Kokusu

      Stok Kodu
      :
      303065795
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2005
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
      65795    Çiya Yayınları    Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 3 Sonbahar                 303065795        Dergi / Süreli Yayın                       
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat