#smrgDERGİ Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 3 Sonbahar 2005

Stok Kodu:
1199065795
Boyut:
24x30
Sayfa Sayısı:
160 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2005
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
0,00
1199065795
451728
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 3      Sonbahar  2005
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 3 Sonbahar 2005 #smrgDERGİ
0.00
İÇİNDEKİLER

Yemek ve Kültür'den Tadımlık

Ahmet Önel Yeme, İçme ve Açılmaya Dair Dr. Erdal Atabek Çorbalar ve Kültürler

Turgut Uyar Çorba

Francesca Rigotti Mutfakta Felsefe II

Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

Prof. Dr. Günay Kut Yazmalar Arasında V: Yiyecek ve İçecekler

Pâvlos Erevnidis Yunanistan'da (veya Türkiye'de) Mutfak ve Yakavos Dizikirikis'in Dil Milliyetçiliği

Doç. Yusuf Murat Şen Yerli Malı Haftaları veya Antep'deki Çocukluğum

Prof. Dr. Muazzez İlmiye Çığ Tarihin En Eski Yemek Kitapları

Necati Güngör Malatya Çarşı Yemekleri

Pablo Neruda Sakının Çarşı'yı

Ayfer T. Ünsal Pağaç

Prof. Dr. Houchang Esfandiar Chehabi İran'da Yeme İçme Kültürünün Batılılaşması

Sunay Akın Oyuncak Mutfak

Yıldız Cıbıroğlu Belkıs Kutlar ile Gaziantep Yemekleri Üzerine

Prof. Dr. Celal Ustaer Mutfağın İmparatoru Soğan, İmparatoriçesi Sarımsak

Musa Dağdeviren Lahmacun ve Lahmacunculuk

Oktay Rifat Uludağ Sokak Satıcıları

Aziz Nesin Rifat Bey Neden Kaşınıyor

İsmail Otar Çibörek

Seren Barkören Yeşil Papaya'nın (Baştan Çıkartan) Kokusu

İÇİNDEKİLER

Yemek ve Kültür'den Tadımlık

Ahmet Önel Yeme, İçme ve Açılmaya Dair Dr. Erdal Atabek Çorbalar ve Kültürler

Turgut Uyar Çorba

Francesca Rigotti Mutfakta Felsefe II

Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

Prof. Dr. Günay Kut Yazmalar Arasında V: Yiyecek ve İçecekler

Pâvlos Erevnidis Yunanistan'da (veya Türkiye'de) Mutfak ve Yakavos Dizikirikis'in Dil Milliyetçiliği

Doç. Yusuf Murat Şen Yerli Malı Haftaları veya Antep'deki Çocukluğum

Prof. Dr. Muazzez İlmiye Çığ Tarihin En Eski Yemek Kitapları

Necati Güngör Malatya Çarşı Yemekleri

Pablo Neruda Sakının Çarşı'yı

Ayfer T. Ünsal Pağaç

Prof. Dr. Houchang Esfandiar Chehabi İran'da Yeme İçme Kültürünün Batılılaşması

Sunay Akın Oyuncak Mutfak

Yıldız Cıbıroğlu Belkıs Kutlar ile Gaziantep Yemekleri Üzerine

Prof. Dr. Celal Ustaer Mutfağın İmparatoru Soğan, İmparatoriçesi Sarımsak

Musa Dağdeviren Lahmacun ve Lahmacunculuk

Oktay Rifat Uludağ Sokak Satıcıları

Aziz Nesin Rifat Bey Neden Kaşınıyor

İsmail Otar Çibörek

Seren Barkören Yeşil Papaya'nın (Baştan Çıkartan) Kokusu

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat