Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 61 Sonbah

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 61 Sonbahar

Liste Fiyatı : 28,00
İndirimli Fiyat : 25,20
Kazancınız : 2,80
%10
Temin süresi 4 gündür.
3990000050425
201562
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi -  Deöner yemek salonu   Sayı: 61    Sonbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 61 Sonbahar #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
25.20
İÇİNDEKİLER

Yemeğe Dil Değdirmek - Enis Batur
Mutfaktaki Tarih - Murathan Mungan
Arşivden Lezzetler / Sur Dışında Bağ Âlemleri - Gökhan Akçura
Seyahatnamelere Göre 19. Yüzyılda Balkan Yarımadası'nda Yemek Kültürü - Özge Samancı
Ekim Gelincikleri - Sylvia Plath
Havyar Nasıl Helâl Oldu - Houchang E. Chehabı
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-2: Özen Pastanesi - Necati Tonga
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-2 - Mustafa Koç
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Gilan (Kuzey İran) Mutfağının Özgünlüğü - Chrıstıan Bromberger
Osmanlı Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne Geçiş Aşamasında Bir Yemek Kitabı: Evde Aşçı Kadın Yahud Mükemmel Yemek Kitabı - Muna Yüceol Özezen
Zencefil Kapanmadı, Damağımızda Kaydı Var - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Yabancıların Nezaketi: Mutfakta Kesişen Yazgılar - Zeliha Özkan
Sebzeler Üzerinden Dünya Tarihi - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ D

  • Açıklama
    • İÇİNDEKİLER

      Yemeğe Dil Değdirmek - Enis Batur
      Mutfaktaki Tarih - Murathan Mungan
      Arşivden Lezzetler / Sur Dışında Bağ Âlemleri - Gökhan Akçura
      Seyahatnamelere Göre 19. Yüzyılda Balkan Yarımadası'nda Yemek Kültürü - Özge Samancı
      Ekim Gelincikleri - Sylvia Plath
      Havyar Nasıl Helâl Oldu - Houchang E. Chehabı
      Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-2: Özen Pastanesi - Necati Tonga
      Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-2 - Mustafa Koç
      Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
      Gilan (Kuzey İran) Mutfağının Özgünlüğü - Chrıstıan Bromberger
      Osmanlı Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne Geçiş Aşamasında Bir Yemek Kitabı: Evde Aşçı Kadın Yahud Mükemmel Yemek Kitabı - Muna Yüceol Özezen
      Zencefil Kapanmadı, Damağımızda Kaydı Var - Pelin Özer
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Yabancıların Nezaketi: Mutfakta Kesişen Yazgılar - Zeliha Özkan
      Sebzeler Üzerinden Dünya Tarihi - Alp Türkmenoğlu
      Çimdik - Süleyman Bulut
      Derleme Sözlüğü/ D

      Stok Kodu
      :
      3990000050425
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat