#smrgSAHAF Tazesi Makbuldür -

Stok Kodu:
1199051486
Boyut:
14x20
Sayfa Sayısı:
283 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2004
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
3. Hamur
Dili:
Türkçe
Kategori:
0,00
1199051486
437481
Tazesi Makbuldür -
Tazesi Makbuldür - #smrgSAHAF
0.00
Prof. Dr. Arman Kırım, İngiltere Warwick Üniversitesi Ekonomi Bolumu ve ODTÜ İşletme Bölümünde öğetim üyeliği yapmıştır. Yazarın, 'Arman Hoca'nın Dünya Mutfağı' adlı yemek kitabı da dahil olmak üzere yayınlanmış onbir kitabı vardır.

İstanbul'da yaşayan Dr. Kırım, Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümünde öğretim üyeliği yapmaktadır.

Bütün Türkiye'nin gündemini etkileyen "Mor İneğin Akıllısı" kitabının yazarından roman tadında yepyeni bir kitap.

Arman Kırım, çocukluğundan başlayan dolu dolu yalın bir dil, keskin bir göz ve tatlı bir mizah anlayışı ile okuyucusuna aktarıyor. Dekorunda "mutfak ve yemek kültürü" olan bu gezi, Söke'den yola çıkıp, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Hindistan, Tayland, Japonya, Doğu Avrupa, Norveç ve Amerika'yı dolaşarak İstanbul'da sonlanıyor. Sürükleyici bir roman tadındaki bu anlatımın içinde, dünyanın en önemli mutfaklarını yakından tanıyacak, iyi bir mutfağın özelliklerinin neler olduğunu kavrayacak, Türk mutfağına ve restoran yaşamımıza bambaşka ve hiç düşünmediğiniz bir pencereden bakacaksınız. (Arka kapaktan)

Prof. Dr. Arman Kırım, İngiltere Warwick Üniversitesi Ekonomi Bolumu ve ODTÜ İşletme Bölümünde öğetim üyeliği yapmıştır. Yazarın, 'Arman Hoca'nın Dünya Mutfağı' adlı yemek kitabı da dahil olmak üzere yayınlanmış onbir kitabı vardır.

İstanbul'da yaşayan Dr. Kırım, Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümünde öğretim üyeliği yapmaktadır.

Bütün Türkiye'nin gündemini etkileyen "Mor İneğin Akıllısı" kitabının yazarından roman tadında yepyeni bir kitap.

Arman Kırım, çocukluğundan başlayan dolu dolu yalın bir dil, keskin bir göz ve tatlı bir mizah anlayışı ile okuyucusuna aktarıyor. Dekorunda "mutfak ve yemek kültürü" olan bu gezi, Söke'den yola çıkıp, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Hindistan, Tayland, Japonya, Doğu Avrupa, Norveç ve Amerika'yı dolaşarak İstanbul'da sonlanıyor. Sürükleyici bir roman tadındaki bu anlatımın içinde, dünyanın en önemli mutfaklarını yakından tanıyacak, iyi bir mutfağın özelliklerinin neler olduğunu kavrayacak, Türk mutfağına ve restoran yaşamımıza bambaşka ve hiç düşünmediğiniz bir pencereden bakacaksınız. (Arka kapaktan)

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat