#smrgKİTABEVİ Sihirli Mutfak: Tamamı Denenmiş, Yapımı Kolay, Lezzetli ve Sağlıklı 300 Tarif -

Kondisyon:
Yeni
Basıldığı Matbaa:
Melisa Matbaası
Dizi Adı:
Yemek Kültürü
ISBN-10:
9786051060330
Stok Kodu:
1199103069
Boyut:
16x24
Sayfa Sayısı:
407 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
2
Basım Tarihi:
2011
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
Kuşe Kağıt
Dili:
Türkçe
Kategori:
0,00
1199103069
488858
Sihirli Mutfak: Tamamı Denenmiş, Yapımı Kolay, Lezzetli ve Sağlıklı 300 Tarif  -
Sihirli Mutfak: Tamamı Denenmiş, Yapımı Kolay, Lezzetli ve Sağlıklı 300 Tarif - #smrgKİTABEVİ
0.00
Tamamı denenmiş, yapımı kolay, lezzetli ve sağlıklı 300 tarif.

Çorbalar, zeytinyağlılar ve sebze yemekleri, pilavlar ve makarnalar, salatalar, sıcak soğuk mezeler, tatlı-tuzlu hamur işleri, tatlılar, ev yapımı turşular, tarhana ve reçellerin yanında Gülhan Kara'nın engin mutfak bilgilerini ve deneyimlerini aktardığı Temel Mutfak Bölümü, püf noktalar ve pratik önerilerin yer aldığı kitabı elinizden düşürmeyeceksiniz.

Chef's Lezzet Ustası Dergisi'nin Yayın Yönetmeni..
Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'nin kurucusu..
Her yıl dünyaca ünlü aşçılık okulu Paris Le Cordon Bleu'de misafir şef olarak Türk Mutfağı dersi veren..
Gazeteci, gurme ve yemek yazarı Gülhan Kara'dan..
Tamamı denenmiş, yapımı kolay, lezzetli ve sağlıklı 300 tarif..
Çorbalar, zeytinyağlılar ve sebze yemekleri, ana yemekler, pilavlar ve makarnalar, salatalar, sıcak-soğuk mezeler, tatlı-tuzlu hamur işleri, tatlılar, ev yapımı turşu, tarhana ve reçeller...
Temel Mutfak Bölümü'nde püf noktaları ve pratik öneriler.

Tamamı denenmiş, yapımı kolay, lezzetli ve sağlıklı 300 tarif.

Çorbalar, zeytinyağlılar ve sebze yemekleri, pilavlar ve makarnalar, salatalar, sıcak soğuk mezeler, tatlı-tuzlu hamur işleri, tatlılar, ev yapımı turşular, tarhana ve reçellerin yanında Gülhan Kara'nın engin mutfak bilgilerini ve deneyimlerini aktardığı Temel Mutfak Bölümü, püf noktalar ve pratik önerilerin yer aldığı kitabı elinizden düşürmeyeceksiniz.

Chef's Lezzet Ustası Dergisi'nin Yayın Yönetmeni..
Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'nin kurucusu..
Her yıl dünyaca ünlü aşçılık okulu Paris Le Cordon Bleu'de misafir şef olarak Türk Mutfağı dersi veren..
Gazeteci, gurme ve yemek yazarı Gülhan Kara'dan..
Tamamı denenmiş, yapımı kolay, lezzetli ve sağlıklı 300 tarif..
Çorbalar, zeytinyağlılar ve sebze yemekleri, ana yemekler, pilavlar ve makarnalar, salatalar, sıcak-soğuk mezeler, tatlı-tuzlu hamur işleri, tatlılar, ev yapımı turşu, tarhana ve reçeller...
Temel Mutfak Bölümü'nde püf noktaları ve pratik öneriler.

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat