#smrgSAHAF Refika'nın Mutfağı: Yeni İstanbul'da Yaşam ve Yemek Üzerine Tarifler - 2017

Basıldığı Matbaa:
Boyut Matbaacılık
Dizi Adı:
Yemek Kitapları
ISBN-10:
9752307056
Hazırlayan:
Stok Kodu:
1199065141
Boyut:
23x28
Sayfa Sayısı:
371 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
6
Basım Tarihi:
2017
Çeviren:
Can Kantarcı
Resimleyen:
Alp Korfalı
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe - İngilizce
Orijinal Adı:
Cooking New Istanbul Style
Kategori:
0,00
1199065141
451078
Refika'nın Mutfağı: Yeni İstanbul'da Yaşam ve Yemek Üzerine Tarifler -        2017
Refika'nın Mutfağı: Yeni İstanbul'da Yaşam ve Yemek Üzerine Tarifler - 2017 #smrgSAHAF
0.00
Başrollerde Kadayıftan Mantı ve Yufkadan Türk Suşisi ile Çağdaş bir mutfak öyküsü

Bugüne kadar bildiğinizi sandığınız tüm yanlışları düzeltme ve unuttuklarınızı yeniden hatırlama zamanı geldi! Yemek yemenin ve yapmaya çalışmanın verdiği haz ile hayatını değiştirmeye karar veren ve harekete geçen Refika, sizi hem kendi keşfi olan bu lezzetleri denemeye hem de hoş bir sohbete davet ediyor. Tat, yaratıcılık, estetik ve paylaşım... Refika'nın Mutfağı bu dört kelime üzerine oluşturuldu.

Elimizin altındaki malzemelerle geleneksel Türk mutfağına yeni bir ışık tutan Refika, tarhana ve erişte gibi aşina olduğumuz ama neredeyse tatmayı bile unuttuğumuz lezzetleri evinizde kısa bir sürede ve oldukça basit bir şekilde yapmanın yollarını gösteriyor.

Geleneksel Türk mutfağına sahip çıkan bir kitap olan "Refika'nın Mutfağı"'nın en önemli özellikleri; Yaratıcı, Lezzetli, Pratik, Ekonomik, Yerel Malzemelerle Oluşturulmuş Olması.

Refika'nın Mutfağı'nda hazza dönüşen bir tada ulaşmak, iyi malzemelerin, keyifli bir mutfakta, kolay ve akan tariflerle hazırlanması ve kendilerine uygun özgün sunumlarıyla mümkün. Bu nedenle bu kitap sadece tariflerden değil bunları kapsayan dört ana bölümden oluşuyor. Kadayıftan Mantı ve Yufkadan Türk Suşisi gibi yapması çok kolay nefis tarifler...

Yeni İstanbul mutfağının tadını "Refika'nın Mutfağı" ile çıkarın. Güzel insanlarla dolu, lezzetli sofralarda, bol bol muhabbetler...

Başrollerde Kadayıftan Mantı ve Yufkadan Türk Suşisi ile Çağdaş bir mutfak öyküsü

Bugüne kadar bildiğinizi sandığınız tüm yanlışları düzeltme ve unuttuklarınızı yeniden hatırlama zamanı geldi! Yemek yemenin ve yapmaya çalışmanın verdiği haz ile hayatını değiştirmeye karar veren ve harekete geçen Refika, sizi hem kendi keşfi olan bu lezzetleri denemeye hem de hoş bir sohbete davet ediyor. Tat, yaratıcılık, estetik ve paylaşım... Refika'nın Mutfağı bu dört kelime üzerine oluşturuldu.

Elimizin altındaki malzemelerle geleneksel Türk mutfağına yeni bir ışık tutan Refika, tarhana ve erişte gibi aşina olduğumuz ama neredeyse tatmayı bile unuttuğumuz lezzetleri evinizde kısa bir sürede ve oldukça basit bir şekilde yapmanın yollarını gösteriyor.

Geleneksel Türk mutfağına sahip çıkan bir kitap olan "Refika'nın Mutfağı"'nın en önemli özellikleri; Yaratıcı, Lezzetli, Pratik, Ekonomik, Yerel Malzemelerle Oluşturulmuş Olması.

Refika'nın Mutfağı'nda hazza dönüşen bir tada ulaşmak, iyi malzemelerin, keyifli bir mutfakta, kolay ve akan tariflerle hazırlanması ve kendilerine uygun özgün sunumlarıyla mümkün. Bu nedenle bu kitap sadece tariflerden değil bunları kapsayan dört ana bölümden oluşuyor. Kadayıftan Mantı ve Yufkadan Türk Suşisi gibi yapması çok kolay nefis tarifler...

Yeni İstanbul mutfağının tadını "Refika'nın Mutfağı" ile çıkarın. Güzel insanlarla dolu, lezzetli sofralarda, bol bol muhabbetler...

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat