#smrgSAHAF Ankara İli Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü, Sempozyum Bildirileri ve Katalog -

Hazırlayan:
Gürkan Toklu, Perihan Arslan, Efsun Karabudak
Stok Kodu:
1199047663
Boyut:
16x24
Sayfa Sayısı:
335 s.
Basım Yeri:
Ankara
Baskı:
1
Basım Tarihi:
1999
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
Kuşe Kağıt
Dili:
Türkçe
0,00
1199047663
433659
Ankara İli Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü, Sempozyum Bildirileri ve Katalog -
Ankara İli Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü, Sempozyum Bildirileri ve Katalog - #smrgSAHAF
0.00
İçindekiler.Ahmet Şahingöz: Geçmişten Günümüze Ankara'nın Ekonomik Yapısı ve Gelişmeler.

Gürol Ergin, Cemil Ertuğrul: Ankara'da Tarım ve Gıda endüstrisi Alanındaki Gelişmeler.

Kamil Toygar: Az Tanınan Bir Kaynak: “Türkiye'nin Sıhhi İçtimai Coğrafyası Ankara Vilayeti”

Cihangir Özcan, Selçuk Metiner: Ankara'da Sağlık Hizmetlerinin Durumu.

Çağatay Güler: Ankara'da Çevre Sağlığı ve Kontrolü.

Muammer Kayahan: Ankara'da Besin Sağlığı ve Kontrolü.

Gülden Köksal: Çocukların Beslenme Durumları: Okul Öncesi Çocukların Beslenme Durumları.

Nilgün Karaağaoğlu: Çocukların Beslanme Durumları: Ankara'da Okul Çağı Çocuklarda ve Adölesanlarda Beslenme Durumu.

Gülden Pekcan: Beslenme Sorunlarının Önlenmesi: Besin, Beslenme Plan ve Politikalarının Önemi.

Gülgün Ersoy: Özel Grupların Beslenme Durumları: Sporcu Beslenmesi.

Neslişah Rakıcıoğlu: İşçi Beslenmesi.

Yaşlılık.

Gebe ve Emzikli Kadınların Beslenmesi.

Ankara Mutfak Etnografyası.

Yöresel Yemekler ve Çevre Etkileşimine bir Örnek: Ayaş Yemekleri.

Cumhuriyet'ten Sonra Ankara Lokantaları.

Ankara'ya Özgü Yemekler.

Ankara İli, İlçe ve Köylerinde Yaşayan Ailelerin Beslenme Kültürleri ve Etkileyen Etmenler.

Ankara'da Toplu Beslenme Sisteminin Gelişimi.

İçindekiler.Ahmet Şahingöz: Geçmişten Günümüze Ankara'nın Ekonomik Yapısı ve Gelişmeler.

Gürol Ergin, Cemil Ertuğrul: Ankara'da Tarım ve Gıda endüstrisi Alanındaki Gelişmeler.

Kamil Toygar: Az Tanınan Bir Kaynak: “Türkiye'nin Sıhhi İçtimai Coğrafyası Ankara Vilayeti”

Cihangir Özcan, Selçuk Metiner: Ankara'da Sağlık Hizmetlerinin Durumu.

Çağatay Güler: Ankara'da Çevre Sağlığı ve Kontrolü.

Muammer Kayahan: Ankara'da Besin Sağlığı ve Kontrolü.

Gülden Köksal: Çocukların Beslenme Durumları: Okul Öncesi Çocukların Beslenme Durumları.

Nilgün Karaağaoğlu: Çocukların Beslanme Durumları: Ankara'da Okul Çağı Çocuklarda ve Adölesanlarda Beslenme Durumu.

Gülden Pekcan: Beslenme Sorunlarının Önlenmesi: Besin, Beslenme Plan ve Politikalarının Önemi.

Gülgün Ersoy: Özel Grupların Beslenme Durumları: Sporcu Beslenmesi.

Neslişah Rakıcıoğlu: İşçi Beslenmesi.

Yaşlılık.

Gebe ve Emzikli Kadınların Beslenmesi.

Ankara Mutfak Etnografyası.

Yöresel Yemekler ve Çevre Etkileşimine bir Örnek: Ayaş Yemekleri.

Cumhuriyet'ten Sonra Ankara Lokantaları.

Ankara'ya Özgü Yemekler.

Ankara İli, İlçe ve Köylerinde Yaşayan Ailelerin Beslenme Kültürleri ve Etkileyen Etmenler.

Ankara'da Toplu Beslenme Sisteminin Gelişimi.

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat