Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişir Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişir

#smrgKİTABEVİAile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri

Liste Fiyatı : 0,00
9786056424878
181948
Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri
Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri #smrgKİTABEVİ
Ruhun Gıdası Kitaplar
0.00
Ruhun Gıdası Kitaplar Osmanlı Kitapları Dizisi'nin üçüncüsü Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri Sebze, çorba ve yumurta pişirme usullerine dair üç ayrı risale olarak basılan Aile Aşçısı serisi, ilk defa bir arada yayınlanıyor.

Avanzade Mehmed Süleyman'ın kimisini Fransızcadan çevirdiği, kimisini İstanbul ve saray mutfağından çıkardığı bu tarifler, okuru birbirinden alabildiğine farklı lezzetlerin dünyasında bir gezintiye davet ediyor. Bezelyeli kuşkonmaz, salçalı devedikeni, tereyağlı hindiba, kestaneli lahana, tirit, bal çorbası, güvercin çorbası, badem çorbası, kurbağa çorbası, bira çorbası, Paris usulü trüflü yumurta yemeği, yumurta köftesi, İmparator yumurtası, tomalaklı kaygana, sufle mücver, Rus mücveri bunlardan sadece bazıları. Üstelik seçilmiş bazı tariflerin günümüzde uygulanabilir halleriyle...

  • Açıklama
    • Ruhun Gıdası Kitaplar Osmanlı Kitapları Dizisi'nin üçüncüsü Aile Aşçısı: 100 Türlü Sebze, 100 Türlü Çorba, 100 Türlü Yumurta Pişirmek Usulleri Sebze, çorba ve yumurta pişirme usullerine dair üç ayrı risale olarak basılan Aile Aşçısı serisi, ilk defa bir arada yayınlanıyor.

      Avanzade Mehmed Süleyman'ın kimisini Fransızcadan çevirdiği, kimisini İstanbul ve saray mutfağından çıkardığı bu tarifler, okuru birbirinden alabildiğine farklı lezzetlerin dünyasında bir gezintiye davet ediyor. Bezelyeli kuşkonmaz, salçalı devedikeni, tereyağlı hindiba, kestaneli lahana, tirit, bal çorbası, güvercin çorbası, badem çorbası, kurbağa çorbası, bira çorbası, Paris usulü trüflü yumurta yemeği, yumurta köftesi, İmparator yumurtası, tomalaklı kaygana, sufle mücver, Rus mücveri bunlardan sadece bazıları. Üstelik seçilmiş bazı tariflerin günümüzde uygulanabilir halleriyle...

      Stok Kodu
      :
      9786056424878
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      168 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2015
      Çeviren
      :
      Hüsniye Koç
      Kapak Türü
      :
      Karton
      Kağıt Türü
      :
      3. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat