#smrgSAHAF Zayıflatan Tarifler: Aç Kalma Stresinden Uzak Sağlıklı Mutfak -

Stok Kodu:
1199175860
Boyut:
16x23
Sayfa Sayısı:
254 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2012
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
3. Hamur
Dili:
Türkçe
Kategori:
0,00
1199175860
561965
Zayıflatan Tarifler: Aç Kalma Stresinden Uzak Sağlıklı Mutfak -
Zayıflatan Tarifler: Aç Kalma Stresinden Uzak Sağlıklı Mutfak - #smrgSAHAF
0.00
Yaşadığımız yüzyılda insanlığın en büyük ortak sorunu belki de şişmanlık! Şişmanlığın temel nedeni ise yoğun olarak tüketilen unlu ve şekerli gıdalar, market raflarını süsleyen paketli yiyecekler! Sık sık yiyenler, yanlış beslenenler, gıda endüstrisinin reklâmlarıyla aldatılanlar önce ‘insülin direnci' denen çağın hastalığına yakalanıyor. Sonra obezleşiyor, çirkinleşiyor ve sağlığını kaybediyor. Bu gidişe dur demek lazım. Boş ve zararlı yiyecekleri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor. Mutfakta sağlıklı bir devrim yapmanın zamanı geldi! İnsanları doğru beslenme prensipleriyle tanıştıran ve ‘çok satanlar' listesinden inmeyen Taş Devri Diyeti ve Karatay Diyeti kitapları bu devrimi bir cümle ile özetliyor: Glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenin! Araştırmacı Arda Akdiş bu kitapta teoriyi pratiğe çevirdi. Türk ve dünya mutfaklarından düşük glisemik indeksli 150 yemek tarifini sizler için derledi. Aile bireylerinin sağlıklı yaşaması, kilo almaması ve kilolarından kurutulması için ‘akıllı' bir mutfak oluşturdu. Ve bu mutfakta uyulması gereken altın kuralları belirledi. İşte akıllı mutfağın yeni prensipleri... İşte balık çorbasından içli köfteye, bamyalı piliçten kabak kebabına, İtalyan usulü böbrek tavadan roka soslu çipuraya, ayva dolmasından avokado salatasına kilo aldırmayan lezzetli tarifler... Tüm aileniz için hayırlı olsun.
Yaşadığımız yüzyılda insanlığın en büyük ortak sorunu belki de şişmanlık! Şişmanlığın temel nedeni ise yoğun olarak tüketilen unlu ve şekerli gıdalar, market raflarını süsleyen paketli yiyecekler! Sık sık yiyenler, yanlış beslenenler, gıda endüstrisinin reklâmlarıyla aldatılanlar önce ‘insülin direnci' denen çağın hastalığına yakalanıyor. Sonra obezleşiyor, çirkinleşiyor ve sağlığını kaybediyor. Bu gidişe dur demek lazım. Boş ve zararlı yiyecekleri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor. Mutfakta sağlıklı bir devrim yapmanın zamanı geldi! İnsanları doğru beslenme prensipleriyle tanıştıran ve ‘çok satanlar' listesinden inmeyen Taş Devri Diyeti ve Karatay Diyeti kitapları bu devrimi bir cümle ile özetliyor: Glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenin! Araştırmacı Arda Akdiş bu kitapta teoriyi pratiğe çevirdi. Türk ve dünya mutfaklarından düşük glisemik indeksli 150 yemek tarifini sizler için derledi. Aile bireylerinin sağlıklı yaşaması, kilo almaması ve kilolarından kurutulması için ‘akıllı' bir mutfak oluşturdu. Ve bu mutfakta uyulması gereken altın kuralları belirledi. İşte akıllı mutfağın yeni prensipleri... İşte balık çorbasından içli köfteye, bamyalı piliçten kabak kebabına, İtalyan usulü böbrek tavadan roka soslu çipuraya, ayva dolmasından avokado salatasına kilo aldırmayan lezzetli tarifler... Tüm aileniz için hayırlı olsun.
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat