Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Yemek fakültesi - Üzümün faydaları

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Yemek fakültesi - Üzümün faydaları Sayı: 57 Sonbahar

Liste Fiyatı : 25,00
İndirimli Fiyat : 22,50
Kazancınız : 2,50
3990000057857
199891
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Yemek fakültesi - Üzümün faydaları   Sayı: 57    Sonbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Yemek fakültesi - Üzümün faydaları Sayı: 57 Sonbahar #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
22.50
Yemek fakültesi - Enis Batur
Şeftali Ağacı / Tezatlar - Hermann Hesse
Osmanlılardan geriye kalan geleneksel Serez lokumu "akane"nin hikâyesi - Veli Aydın
Mutfakta jestler: Teknikten aşçılık sanatına… - Patrick Rambourg
18. yüzyıl İstanbul'unda kebap porsiyonlarının küçültülmesi - Müslüm İstekli
Greek salad: Yaz sofralarının baş tacı - Evangelia Balta
Meksika köylü mutfağının postmodern kıyameti - Jeffrey M. Pilcher
Unutulmuş halk mutfağından yedi tarif - Musa Dağdeviren
Pontus'un tarihi markası fındık ve geçmişten bugüne bölgedeki üretimi - Sophia Germanidou
Malyalı Neriman Hanım ile Kıbrıs'ın yemek, sofra ve mutfak kültürü üzerine… - Yıldız Cıbıroğlu
Üzümün faydalarına dair 19. yüzyıldan bir makale - A. Andreadis
Başka isimli bir incir - Gary Paul Nabhan
Rüzgârlı Gece - Hermann Hesse
Protein sorunu ya da neden haz için gıdayı korumak istiyorum? - Candan Türkkan
Sofranızdaki bitkilerin gizli yaşamları - Alizé Dreyer
Okaliptüs karşısında yaşayan bir lezzet müzesi - Pelin Özer
Çimdik - Süleyman Bulut
İştah kapatan şarküteri olur mu hiç? - Zeliha Özkan
Akşam yemeğinde "evrim" var - Alp Türkmenoğlu
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
  • Açıklama
    • Yemek fakültesi - Enis Batur
      Şeftali Ağacı / Tezatlar - Hermann Hesse
      Osmanlılardan geriye kalan geleneksel Serez lokumu "akane"nin hikâyesi - Veli Aydın
      Mutfakta jestler: Teknikten aşçılık sanatına… - Patrick Rambourg
      18. yüzyıl İstanbul'unda kebap porsiyonlarının küçültülmesi - Müslüm İstekli
      Greek salad: Yaz sofralarının baş tacı - Evangelia Balta
      Meksika köylü mutfağının postmodern kıyameti - Jeffrey M. Pilcher
      Unutulmuş halk mutfağından yedi tarif - Musa Dağdeviren
      Pontus'un tarihi markası fındık ve geçmişten bugüne bölgedeki üretimi - Sophia Germanidou
      Malyalı Neriman Hanım ile Kıbrıs'ın yemek, sofra ve mutfak kültürü üzerine… - Yıldız Cıbıroğlu
      Üzümün faydalarına dair 19. yüzyıldan bir makale - A. Andreadis
      Başka isimli bir incir - Gary Paul Nabhan
      Rüzgârlı Gece - Hermann Hesse
      Protein sorunu ya da neden haz için gıdayı korumak istiyorum? - Candan Türkkan
      Sofranızdaki bitkilerin gizli yaşamları - Alizé Dreyer
      Okaliptüs karşısında yaşayan bir lezzet müzesi - Pelin Özer
      Çimdik - Süleyman Bulut
      İştah kapatan şarküteri olur mu hiç? - Zeliha Özkan
      Akşam yemeğinde "evrim" var - Alp Türkmenoğlu
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Stok Kodu
      :
      3990000057857
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2019
      Kapak Türü
      :
      1. Hamur
      Kağıt Türü
      :
      Türkçe
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat