Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Kış 2006, Sayı: 4

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 4 Kış

Liste Fiyatı : 0,00
303068530
68530
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi  Sayı: 4  Kış
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 4 Kış #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
0.00
İÇİNDEKİLER

Tan Oral

Tadımlık

Elif Şafak Mide Bir Masal Diyarıdır

Ayşe Kilimci Hayatlarımızın Kimliği Kokular

Sennur Sezer İstanbul'un Unutulan Lezzetleri

Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

Özge Samancı 19.Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağı

Edip Cansever Masa da Masaymış Ha

Doç. Dr.Mustafa Kaçalin Ekmek

Behiç Ak

Aybala Yentürk Girit Toprağını Hatırlatan Ot Yemekleri

Behçet Necatigil Çay

Semih Özkan Anadolu'nun Şarap Kapları

Aşık Yusuf Çalışkan

Prof. Dr. Artemis Karaali Gıda Katkı Maddeleri

Yunus Emre

Yıldız Cıbıroğlu Naile Hanımın Mutfağı

Metin Eloğlu Sofra Adabı

Musa Dağdeviren Ca (İskilip) Dolması

Dr. Füsun Ertuğ Ülkemizde Bir İlk Uluslararası Etnobotanik Kongresi

Prof. Dr.Celal Ustaer Eski Mısır'da Yiyecek İçecek

K. Murat Güney Yemek Kültürünün Bilimkurgudaki Temsilleri

Cafer Zorlu

  • Açıklama
    • İÇİNDEKİLER

      Tan Oral

      Tadımlık

      Elif Şafak Mide Bir Masal Diyarıdır

      Ayşe Kilimci Hayatlarımızın Kimliği Kokular

      Sennur Sezer İstanbul'un Unutulan Lezzetleri

      Musa Dağdeviren Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif

      Özge Samancı 19.Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağı

      Edip Cansever Masa da Masaymış Ha

      Doç. Dr.Mustafa Kaçalin Ekmek

      Behiç Ak

      Aybala Yentürk Girit Toprağını Hatırlatan Ot Yemekleri

      Behçet Necatigil Çay

      Semih Özkan Anadolu'nun Şarap Kapları

      Aşık Yusuf Çalışkan

      Prof. Dr. Artemis Karaali Gıda Katkı Maddeleri

      Yunus Emre

      Yıldız Cıbıroğlu Naile Hanımın Mutfağı

      Metin Eloğlu Sofra Adabı

      Musa Dağdeviren Ca (İskilip) Dolması

      Dr. Füsun Ertuğ Ülkemizde Bir İlk Uluslararası Etnobotanik Kongresi

      Prof. Dr.Celal Ustaer Eski Mısır'da Yiyecek İçecek

      K. Murat Güney Yemek Kültürünün Bilimkurgudaki Temsilleri

      Cafer Zorlu

      Stok Kodu
      :
      303068530
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      144 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2006
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
      68530    Çiya Yayınları    Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi Sayı: 4 Kış                 303068530        Dergi / Süreli Yayın                       
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat