#smrgDERGİ Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 20 İlkbahar

Basıldığı Matbaa:
Bilnet Matbaacılık
Stok Kodu:
1199116589
Boyut:
24x30
Sayfa Sayısı:
144 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2010
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
0,00
1199116589
502307
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 20      İlkbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 20 İlkbahar #smrgDERGİ
0.00
İçindekiler

Semih Gümüş - Nasıl Yemek Yiyorsan Öylesin
Faruk Duman - İki Aperatif
Brillat-Savarin - Kızartma Yöntemi
Ayşe Kilimci - Gezenti Mutfaklar
Musa Dağdeviren - Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif
Marianna Yerasimos - Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde Ekmekler, Çörekler ve Diğer Unlu Mamuller
...

İçindekiler

Semih Gümüş - Nasıl Yemek Yiyorsan Öylesin
Faruk Duman - İki Aperatif
Brillat-Savarin - Kızartma Yöntemi
Ayşe Kilimci - Gezenti Mutfaklar
Musa Dağdeviren - Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif
Marianna Yerasimos - Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde Ekmekler, Çörekler ve Diğer Unlu Mamuller
...

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat