Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Workbook for H. Sebüktekin's Turkish for Foreigners (Vol: 1) H. Sebükt

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 15 Kış#smrgStoktanTeslim

Liste Fiyatı : 20,00
İndirimli Fiyat : 18,00
Kazancınız : 2,00
1199098794
98794
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 15      Kış
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 15 Kış #smrgDERGİ #smrgStoktanTeslim
Çiya Yayınları
18.00
İnce Bellide Demli Bir Çay - Ayşe Kilimci
Gurbette Ne Yenir Ne İçilir? - Gültekin Emre
İlk Basılı Yemek Kitabından Hoşaf-Şerbet-Şurup Tarifleri
Baharat Yolu - Can Yücel
Sindirim ve Dinlenme Üzerine - Brillat-Savarin
Sahan Külbastı - Memdul Şevket Esendal
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Çivi Yazılı Belgelerden Damak Tadımıza Kalan Miras: Hititlerde Yemek Kültürü - Tolunay Sandıkçıoğlu
Ortaçağda Şekerin Doğu'da Kullanımı Hakkında - Mohamed Ouerfelli
Symposion Kültürü - Massimo Vetta
Moleküler Gastronomi: Nedir? Ne Değildir? - Sibel Özilgen
Seyyar Yiyecek Satıcılığı Hakkında Yapılan Bir Okumada Güven Kavramı-İstanbul Örneği - Joel Meissonnier
"Çitli Maden Suyu"nun Öyküsü - Mert Sandalcı
Çitli Maden Suyu - Selma Peşteli
Şerbet, Şurup ve Hısım, Akrabaları - Musa Dağdeviren
Nilüfer Aral ile Yaşamak İçin Yemek Üzerine - Amed Gökçen
Güneş Kralın Sofrasına Yolculuk: Vatel ve 17. Yüzyıl Fransız Mutfak Sanatı - Özge Samancı
  • Açıklama
    • İnce Bellide Demli Bir Çay - Ayşe Kilimci
      Gurbette Ne Yenir Ne İçilir? - Gültekin Emre
      İlk Basılı Yemek Kitabından Hoşaf-Şerbet-Şurup Tarifleri
      Baharat Yolu - Can Yücel
      Sindirim ve Dinlenme Üzerine - Brillat-Savarin
      Sahan Külbastı - Memdul Şevket Esendal
      Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
      Çivi Yazılı Belgelerden Damak Tadımıza Kalan Miras: Hititlerde Yemek Kültürü - Tolunay Sandıkçıoğlu
      Ortaçağda Şekerin Doğu'da Kullanımı Hakkında - Mohamed Ouerfelli
      Symposion Kültürü - Massimo Vetta
      Moleküler Gastronomi: Nedir? Ne Değildir? - Sibel Özilgen
      Seyyar Yiyecek Satıcılığı Hakkında Yapılan Bir Okumada Güven Kavramı-İstanbul Örneği - Joel Meissonnier
      "Çitli Maden Suyu"nun Öyküsü - Mert Sandalcı
      Çitli Maden Suyu - Selma Peşteli
      Şerbet, Şurup ve Hısım, Akrabaları - Musa Dağdeviren
      Nilüfer Aral ile Yaşamak İçin Yemek Üzerine - Amed Gökçen
      Güneş Kralın Sofrasına Yolculuk: Vatel ve 17. Yüzyıl Fransız Mutfak Sanatı - Özge Samancı
      Stok Kodu
      :
      1199098794
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2009
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat