Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Mutfakta sınır ihlâlleri - Sayı: 63

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Mutfakta sınır ihlâlleri - Sayı: 63 İlkbahar

Liste Fiyatı : 31,00
İndirimli Fiyat : 27,90
Kazancınız : 3,10
%10
Temin süresi 4 gündür.
3990000033330
201844
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi -  Mutfakta sınır ihlâlleri - Sayı: 63      İlkbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Mutfakta sınır ihlâlleri - Sayı: 63 İlkbahar #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
27.90
Bu sayıda:

Mutfakta sınır ihlâlleri - ENİS BATUR
Küçük Anılar - JOSÉ SARAMAGO
Yaşanmış - HAKAN SAVLI
Arşivden Lezzetler / İstanbul aşçılarının zerde pilâv gecesi - GÖKHAN AKÇURA
Bir kültürel alanın doğuşu: 19. yüzyıl Fransa'sında gastronomi-1 - PRISCILLA PARKHURST FERGUSON
16. yüzyılda İstanbul'da bulunan besin maddeleri - METİN AND
Ve blanc-manger bir tatlıya dönüşür! - PATRICK RAMBOURG
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - MUSA DAĞDEVİREN
Fellini sofralarından akan hayatlar - ALİN TAŞÇIYAN
Ankara tarihine damga vurmuş yeme-içme mekânları-4: Şükran Lokantası - NECATİ TONGA
Acı ve zehirli ama yine de değerli olan bir Pontus meyvesi: Taflan - SOPHIA GERMANIDOU
Geçmişin Tadı / İstanbul Şekerciler Cemiyeti
İsmail Alkış: Ömre biçim veren fıçı sevdası - PELİN ÖZER
Çimdik - SÜLEYMAN BULUT
Dile gelemeyip sofraya gelen - ZELİHA ÖZKAN
Osmanlı'da kuru sarhoşluk - ALP TÜRKMENOĞLU
Bilmece Mutfağı - SÜLEYMAN BULUT
Derleme Sözlüğü / G
  • Açıklama
    • Bu sayıda:

      Mutfakta sınır ihlâlleri - ENİS BATUR
      Küçük Anılar - JOSÉ SARAMAGO
      Yaşanmış - HAKAN SAVLI
      Arşivden Lezzetler / İstanbul aşçılarının zerde pilâv gecesi - GÖKHAN AKÇURA
      Bir kültürel alanın doğuşu: 19. yüzyıl Fransa'sında gastronomi-1 - PRISCILLA PARKHURST FERGUSON
      16. yüzyılda İstanbul'da bulunan besin maddeleri - METİN AND
      Ve blanc-manger bir tatlıya dönüşür! - PATRICK RAMBOURG
      Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - MUSA DAĞDEVİREN
      Fellini sofralarından akan hayatlar - ALİN TAŞÇIYAN
      Ankara tarihine damga vurmuş yeme-içme mekânları-4: Şükran Lokantası - NECATİ TONGA
      Acı ve zehirli ama yine de değerli olan bir Pontus meyvesi: Taflan - SOPHIA GERMANIDOU
      Geçmişin Tadı / İstanbul Şekerciler Cemiyeti
      İsmail Alkış: Ömre biçim veren fıçı sevdası - PELİN ÖZER
      Çimdik - SÜLEYMAN BULUT
      Dile gelemeyip sofraya gelen - ZELİHA ÖZKAN
      Osmanlı'da kuru sarhoşluk - ALP TÜRKMENOĞLU
      Bilmece Mutfağı - SÜLEYMAN BULUT
      Derleme Sözlüğü / G
      Stok Kodu
      :
      3990000033330
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2021
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat