#smrgDERGİ Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 62 Kış

Kondisyon:
Yeni
Stok Kodu:
1199201564
Boyut:
24x30
Sayfa Sayısı:
160 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2020
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
0,00
1199201564
587559
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi  - Sayı: 62      Kış
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 62 Kış #smrgDERGİ
0.00
İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-F
İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-F
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat