#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 62 Kış
Liste Fiyatı :
31,00
İndirimli Fiyat :
27,90
Kazancınız :
3,10
3990000031740
201564

https://www.simurg.com.tr/yemek-ve-kultur-uc-aylik-dergi-deoner-yemek-salonu-sayi-62-kis
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 62 Kış #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
27.90
İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-F
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-F
- Açıklama
- İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-FStok Kodu:3990000031740Boyut:24x30Sayfa Sayısı:160 s.Basım Yeri:İstanbulBaskı:1Basım Tarihi:2020Kapak Türü:Karton KapakKağıt Türü:1. HamurDili:Türkçe
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.