Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 62 Kış

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 62 Kış

Liste Fiyatı : 31,00
İndirimli Fiyat : 27,90
Kazancınız : 3,10
%10
Temin süresi 4 gündür.
3990000031740
201564
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi -  Deöner yemek salonu   Sayı: 62    Kış
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 62 Kış #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
27.90
İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
Alıce Mclean
Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
Özge Samancı
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
Tahtakale - Edip Cansever
Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ E-F
  • Açıklama
    • İÇİNDEKİLER Sanat Yemek, Eat Art'a Dair - Enis Batur
      Arşivden Lezzetler / Lokantacıların Şahı Diye Anılırdı: Pandeli - Gökhan Akçura
      Resmi Tatil - Katherıne Mansfıeld
      Kış Keyfi: Nostalji Ve Hüzün Dolu İçeceğimiz Boza - Artun Ünsal
      Yemek Kültürü Çalışmalarıyla Toplumsal Cinsiyet Çalışmalarının Kesişim Noktası, 1970-2020 -
      Alıce Mclean
      Osmanlı Türkçesi Yemek Kitaplarında Et, Kümes Hayvanı, Av Eti Ve Balık Pişirme Teknikleri -
      Özge Samancı
      Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif - Musa Dağdeviren
      Tahtakale - Edip Cansever
      Revnakoğlu Notlarında Tekke Mutfağı-3 - Mustafa Koç
      Ankara Tarihine Damga Vurmuş Yeme-İçme Mekânları-3: Kutlu Pastanesi - Necati Tonga
      Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra-4 - Fernand Lotte
      Sultanahmet Köftecisi: Adı Taklit Edilse De Tadı Taklit Edilemez - Pelin Özer
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Ruhsallığın Falına Bakmak İçin Mutfağa Bir Göz Atmak - Zeliha Özkan
      Yemeğin Kimyası - Alp Türkmenoğlu
      Çimdik - Süleyman Bulut
      Derleme Sözlüğü/ E-F
      Stok Kodu
      :
      3990000031740
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat