#smrgDERGİ Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 60 Yaz

Kondisyon:
Yeni
Basıldığı Matbaa:
Ohan Matbaacılık
Stok Kodu:
1199200984
Boyut:
24x30
Sayfa Sayısı:
160 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2020
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
0,00
1199200984
586979
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi  - Sayı: 60      Yaz
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Sayı: 60 Yaz #smrgDERGİ
0.00
Bu sayıda:
Hümanistin midesi - Enis Batur
Menekşe kalfanın müdafaanamesi - Hüseyin Rahmi Gürpınar
Arşivden Lezzetler / Dondurmamı yiyenler oynuyor çiftetelli - Gökhan Akçura
1526-27 tarihli iki yeni narh listesi ve İstanbul gıda piyasası - Arif Bilgin
Şarap İçerken - Wislawa Szymborska
Revnakoğlu notlarında tekke mutfağı 1 - Mustafa Koç
1574 Tunus seferinde Sinan Paşa'nın Navarin'de donanmaya verdiği ziyafet - Mustafa Altıntaş
Kahvehaneler: Osmanlı döneminde İstanbul'da boş zaman ve sosyalleşme - Cengiz Kırlı
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
Balzac ve İnsanlık Komedyası'nda sofra / Şaraplar, kahve ve likörler - Fernand Lotte
Simge aracı olarak yemek - Alp Türkmenoğlu
Ankara tarihine damga vurmuş yeme içme mekânları: Karpiç Lokantası - Necati Tonga
Büyükada Pastanesi: Lezzetin mayası sevgi - Pelin Özer
Lezzetin anısıyla canlanan mutfak - Zeliha Özkan
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ C- Ç
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Bu sayıda:
Hümanistin midesi - Enis Batur
Menekşe kalfanın müdafaanamesi - Hüseyin Rahmi Gürpınar
Arşivden Lezzetler / Dondurmamı yiyenler oynuyor çiftetelli - Gökhan Akçura
1526-27 tarihli iki yeni narh listesi ve İstanbul gıda piyasası - Arif Bilgin
Şarap İçerken - Wislawa Szymborska
Revnakoğlu notlarında tekke mutfağı 1 - Mustafa Koç
1574 Tunus seferinde Sinan Paşa'nın Navarin'de donanmaya verdiği ziyafet - Mustafa Altıntaş
Kahvehaneler: Osmanlı döneminde İstanbul'da boş zaman ve sosyalleşme - Cengiz Kırlı
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
Balzac ve İnsanlık Komedyası'nda sofra / Şaraplar, kahve ve likörler - Fernand Lotte
Simge aracı olarak yemek - Alp Türkmenoğlu
Ankara tarihine damga vurmuş yeme içme mekânları: Karpiç Lokantası - Necati Tonga
Büyükada Pastanesi: Lezzetin mayası sevgi - Pelin Özer
Lezzetin anısıyla canlanan mutfak - Zeliha Özkan
Çimdik - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü/ C- Ç
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat