Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 59 İlkbah

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 59 İlkbahar

Liste Fiyatı : 28,00
İndirimli Fiyat : 25,20
Kazancınız : 2,80
3990000031282
200983
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi -  Deöner yemek salonu   Sayı: 59    İlkbahar
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 59 İlkbahar #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
25.20
Kral Midas'ın Ölüm Şöleni – Enis Batur
Arşivden Lezzetler/ Piyaz Sefası – Gökhan Akçura
Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra/Balıklar – Fernand Lotte
Karadeniz'de Zagudalı Günlere Özlem – Musa Dağdeviren
Trabzon'da Zeytinciliğin Ve Zeytinyağı Üretiminin Tarihçesi – zehra Topal
Elyazması Bir Şiir Külliyatında Bulunan Üç Balık Yemeği Tarifi – Ercan Akyol
Shopska Salatası: Bir Avrupa İcadından Ulusal Mutfak Kültürü Simgesine – Stefan Detchev
Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif – Musa Dağdeviren
Törensel Nitelikleriyle 1675 Edirne Şenliği'nde Yemek – M. Fatih Torun
Ayva Ağacı Ve Ayvaları – Machı Paızı Apostolopoulou
Çağları Aşıp Tadı Korumuş O Köşe Başı: Yanyalı Fehmi Lokantası – Pelin Özer
Çimdik – Süleyman Bulut
Dikkat: İtalyanlaştırılamamışların Yaşamsal Enerjisinin Düşük Olma İhtimali Yüksek – Zeliha Özkan
Koku: Lezzet Ve Tat – Alp Türkmenoğlu
Derleme Sözlüğü / B
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
  • Açıklama
    • Kral Midas'ın Ölüm Şöleni – Enis Batur
      Arşivden Lezzetler/ Piyaz Sefası – Gökhan Akçura
      Balzac Ve İnsanlık Komedyası'nda Sofra/Balıklar – Fernand Lotte
      Karadeniz'de Zagudalı Günlere Özlem – Musa Dağdeviren
      Trabzon'da Zeytinciliğin Ve Zeytinyağı Üretiminin Tarihçesi – zehra Topal
      Elyazması Bir Şiir Külliyatında Bulunan Üç Balık Yemeği Tarifi – Ercan Akyol
      Shopska Salatası: Bir Avrupa İcadından Ulusal Mutfak Kültürü Simgesine – Stefan Detchev
      Unutulmuş Halk Yemeklerinden Yedi Tarif – Musa Dağdeviren
      Törensel Nitelikleriyle 1675 Edirne Şenliği'nde Yemek – M. Fatih Torun
      Ayva Ağacı Ve Ayvaları – Machı Paızı Apostolopoulou
      Çağları Aşıp Tadı Korumuş O Köşe Başı: Yanyalı Fehmi Lokantası – Pelin Özer
      Çimdik – Süleyman Bulut
      Dikkat: İtalyanlaştırılamamışların Yaşamsal Enerjisinin Düşük Olma İhtimali Yüksek – Zeliha Özkan
      Koku: Lezzet Ve Tat – Alp Türkmenoğlu
      Derleme Sözlüğü / B
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Stok Kodu
      :
      3990000031282
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020
      Kapak Türü
      :
      1. Hamur
      Kağıt Türü
      :
      Türkçe
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat