Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%10
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 58 Kış

#smrgDERGİYemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 58 Kış

Liste Fiyatı : 25,00
İndirimli Fiyat : 22,50
Kazancınız : 2,50
3990000031286
200982
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi -  Deöner yemek salonu   Sayı: 58    Kış
Yemek ve Kültür - Üç Aylık Dergi - Deöner yemek salonu Sayı: 58 Kış #smrgDERGİ
Çiya Yayınları
22.50
Neron'un Altın Ev'inde döner yemek salonu - Enis Batur
Şeytan işi kahvelik nasıl kullanılır - Umberto Eco
17. yüzyıldan 19. yüzyıla klasik Fransız mutfağının gelişimi - Özge Samancı
Hazırlanışı ve ikram edilişiyle imparatorluk teşrifatında aşure - A. Çağrı Bozkurt
Balzac ve İnsanlık Komedyası'nda sofra - Fernand Lotte
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
Fenerli Rumların (Fanaryotların) yeme içme alışkanlıkları (17.-18. yy.) - Aleksandra Sfoini
İdeal Konserve Fabrikası'na ait bir broşür - Kaan Doğan
Konstantinopolis saray, sokak ve tavernalarında yemek - Buket Kitapçı Bayrı
Yağmur yağardı da şemsiyesi olmazdı - Ahmet Ada
İğde ağacı ve meyvesi - Maria A. Botsivali
Mutfakta Osmanlı kadınları var - Gökhan Akçura
Türkiye mutfağına layıkıyla katmamız gereken bir değer: Alanya Avokadosu - Baran Karsak
Konyalı geleneği: Bugünde geçmişin konuğu olmak - Pelin Özer
Çimdik - Süleyman Bulut
Orta Çağ sofralarında iletişim aracı olarak yemek - Alp Türkmenoğlu
Yeni bir cehennem şans olur mu insana? - Zeliha Özkan
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Derleme Sözlüğü'ndeki yemek sözcükleri sunarken... - Veysel Öztürk
Derleme Sözlüğü / A
  • Açıklama
    • Neron'un Altın Ev'inde döner yemek salonu - Enis Batur
      Şeytan işi kahvelik nasıl kullanılır - Umberto Eco
      17. yüzyıldan 19. yüzyıla klasik Fransız mutfağının gelişimi - Özge Samancı
      Hazırlanışı ve ikram edilişiyle imparatorluk teşrifatında aşure - A. Çağrı Bozkurt
      Balzac ve İnsanlık Komedyası'nda sofra - Fernand Lotte
      Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren
      Fenerli Rumların (Fanaryotların) yeme içme alışkanlıkları (17.-18. yy.) - Aleksandra Sfoini
      İdeal Konserve Fabrikası'na ait bir broşür - Kaan Doğan
      Konstantinopolis saray, sokak ve tavernalarında yemek - Buket Kitapçı Bayrı
      Yağmur yağardı da şemsiyesi olmazdı - Ahmet Ada
      İğde ağacı ve meyvesi - Maria A. Botsivali
      Mutfakta Osmanlı kadınları var - Gökhan Akçura
      Türkiye mutfağına layıkıyla katmamız gereken bir değer: Alanya Avokadosu - Baran Karsak
      Konyalı geleneği: Bugünde geçmişin konuğu olmak - Pelin Özer
      Çimdik - Süleyman Bulut
      Orta Çağ sofralarında iletişim aracı olarak yemek - Alp Türkmenoğlu
      Yeni bir cehennem şans olur mu insana? - Zeliha Özkan
      Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
      Derleme Sözlüğü'ndeki yemek sözcükleri sunarken... - Veysel Öztürk
      Derleme Sözlüğü / A
      Stok Kodu
      :
      3990000031286
      Boyut
      :
      24x30
      Sayfa Sayısı
      :
      160 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020
      Kapak Türü
      :
      1. Hamur
      Kağıt Türü
      :
      Türkçe
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat