#smrgKİTABEVİ Türk Mutfağı -

Kondisyon:
Yeni
ISBN-10:
9789753296526
Kargoya Teslim Süresi:
3&8
Stok Kodu:
1199138312
Boyut:
23x17
Sayfa Sayısı:
408 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2009
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
3. Hamur
Dili:
Türkçe
Kategori:
indirimli
315,00
Taksitli fiyat: 9 x 38,50
Siparişiniz 3&8 iş günü arasında kargoda
1199138312
524359
Türk Mutfağı -
Türk Mutfağı - #smrgKİTABEVİ
315.00
Türk Mutfağı kültür ve turizm değerlerimizin önde gelen dallarından biridir. Çin ve Fransız mutfaklarıyla birlikte dünyanın üç ünlü mutfaığından biri olarak kabul edilen Türk Mutfağı yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri ve servis usülleriyle ününe layık bir mutfak olma özelliğini taşımaktadır. 1838'de yayımlanan Şarkın Tatlıları adlı eserinde Friedrich Ünger zengin Türk yemekleri ve tatlılarından söz ederken şerbet çeşitlerini toplamada, çokluğundan ötürü, ümüzsizliğe düştüğünü belirtmektedir. Yalnız tatlılar için değil, Türk mutfağının diğer bölümleri içinde aynı şeyi söylemek mümkündür.

" ... Türk Mutfağı üzerine oldukça kapsamlı ve uygulanabilirliği yüzde yüz tarifler içeren bir kitap..." - Tuğrul Şavkay, Vizyon-

"Nevin Halıcı'nın kitabının (Türk Mutfağı) İngiltere'de ve diğer ülkelerde yayımlanacağına ve böylece daha geniş kamuoyu kitlesinin gerçek Türk Mutfağı hakkında bilgi edineceğine inanıyorum." - Claudia Roden, Petits Propos Culinaires-

"Kaybolup gitmeye mahkûm edilmiş o canım baba mutfaklarımızın demirbaşlarını Nevin Halıcı'nın kitabında bulacaksınız... Zenginleşeceksiniz." - Nezihe Araz, Milliyet-

"Bizlere verilen armağanlar arasında hiçbiri Nevin Halıcı'nın yazmış olduğu, birçoğu kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan geleneksel Türk yemek tarifelerini anıtlaştıran kitaplardan oluşan set kadar minnet uyandırmadı." - Alan Davidson, Petits Propos Culinaires-

Türk Mutfağı'nın en güzel örneklerini, büyük çoğunluğunu Hadiye Fahriye'nin Yemek Kitabı, Tatlıcı Başı kitaplarından aslına uygun olarak veren bu çalışma, öğretmen, öğrenci, aşçı, ev hanımları ve konuya ilgi duyan herkese teorik ve pratik yönde rehber olacak niteliktedir.

Türk Mutfağı kültür ve turizm değerlerimizin önde gelen dallarından biridir. Çin ve Fransız mutfaklarıyla birlikte dünyanın üç ünlü mutfaığından biri olarak kabul edilen Türk Mutfağı yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri ve servis usülleriyle ününe layık bir mutfak olma özelliğini taşımaktadır. 1838'de yayımlanan Şarkın Tatlıları adlı eserinde Friedrich Ünger zengin Türk yemekleri ve tatlılarından söz ederken şerbet çeşitlerini toplamada, çokluğundan ötürü, ümüzsizliğe düştüğünü belirtmektedir. Yalnız tatlılar için değil, Türk mutfağının diğer bölümleri içinde aynı şeyi söylemek mümkündür.

Türk Mutfağı kültür ve turizm değerlerimizin önde gelen dallarından biridir. Çin ve Fransız mutfaklarıyla birlikte dünyanın üç ünlü mutfaığından biri olarak kabul edilen Türk Mutfağı yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri ve servis usülleriyle ününe layık bir mutfak olma özelliğini taşımaktadır. 1838'de yayımlanan Şarkın Tatlıları adlı eserinde Friedrich Ünger zengin Türk yemekleri ve tatlılarından söz ederken şerbet çeşitlerini toplamada, çokluğundan ötürü, ümüzsizliğe düştüğünü belirtmektedir. Yalnız tatlılar için değil, Türk mutfağının diğer bölümleri içinde aynı şeyi söylemek mümkündür.

" ... Türk Mutfağı üzerine oldukça kapsamlı ve uygulanabilirliği yüzde yüz tarifler içeren bir kitap..." - Tuğrul Şavkay, Vizyon-

"Nevin Halıcı'nın kitabının (Türk Mutfağı) İngiltere'de ve diğer ülkelerde yayımlanacağına ve böylece daha geniş kamuoyu kitlesinin gerçek Türk Mutfağı hakkında bilgi edineceğine inanıyorum." - Claudia Roden, Petits Propos Culinaires-

"Kaybolup gitmeye mahkûm edilmiş o canım baba mutfaklarımızın demirbaşlarını Nevin Halıcı'nın kitabında bulacaksınız... Zenginleşeceksiniz." - Nezihe Araz, Milliyet-

"Bizlere verilen armağanlar arasında hiçbiri Nevin Halıcı'nın yazmış olduğu, birçoğu kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan geleneksel Türk yemek tarifelerini anıtlaştıran kitaplardan oluşan set kadar minnet uyandırmadı." - Alan Davidson, Petits Propos Culinaires-

Türk Mutfağı'nın en güzel örneklerini, büyük çoğunluğunu Hadiye Fahriye'nin Yemek Kitabı, Tatlıcı Başı kitaplarından aslına uygun olarak veren bu çalışma, öğretmen, öğrenci, aşçı, ev hanımları ve konuya ilgi duyan herkese teorik ve pratik yönde rehber olacak niteliktedir.

Türk Mutfağı kültür ve turizm değerlerimizin önde gelen dallarından biridir. Çin ve Fransız mutfaklarıyla birlikte dünyanın üç ünlü mutfaığından biri olarak kabul edilen Türk Mutfağı yemek çeşitleri, pişirme yöntemleri, sofra düzenleri ve servis usülleriyle ününe layık bir mutfak olma özelliğini taşımaktadır. 1838'de yayımlanan Şarkın Tatlıları adlı eserinde Friedrich Ünger zengin Türk yemekleri ve tatlılarından söz ederken şerbet çeşitlerini toplamada, çokluğundan ötürü, ümüzsizliğe düştüğünü belirtmektedir. Yalnız tatlılar için değil, Türk mutfağının diğer bölümleri içinde aynı şeyi söylemek mümkündür.

Axess Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
QNB Finansbank Kartları
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
Bonus Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
Paraf Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
Maximum Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
World Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 163,80    327,60   
3 111,30    333,90   
6 56,70    340,20   
9 38,50    346,50   
Diğer Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 315,00    315,00   
2 -    -   
3 -    -   
6 -    -   
9 -    -   
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat