Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Halıcı Nevin

#smrgSAHAFKonya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri

Liste Fiyatı : 0,00
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri #smrgSAHAF
Rumi Yayınları
0.00
Nevin Halıcı Hakkında:

"Hayatımda, geleneksel yemeklerin peşinde böylesine tutkuyla koşan, kendisini bu işe böylesine adamış, böylesine sebatkâr, yemeklerin aslına uygunluğuna böylesine sadık ve ülkesinin mirasını böylesine koruyan başka biriyle daha karşılaşmadım." Claudie Roden: Nevin Halıcı's Turkish Cook Book 1989

"Türk mutfağının en iyi yazarlarından Nevin Halıcı, Meram bağlarında, Konya'nın mükemmel saç böreğini bana tanıtmıştı." -Anissa Helou, Financial Times, 26 August 2001

"Nevin Halıcı Türkiye'nin en saygın yemek tarihçilerinden biridir." -Gastronomica, California, February 2001 (Arka kapaktan)

  • Açıklama
    • Nevin Halıcı Hakkında:

      "Hayatımda, geleneksel yemeklerin peşinde böylesine tutkuyla koşan, kendisini bu işe böylesine adamış, böylesine sebatkâr, yemeklerin aslına uygunluğuna böylesine sadık ve ülkesinin mirasını böylesine koruyan başka biriyle daha karşılaşmadım." Claudie Roden: Nevin Halıcı's Turkish Cook Book 1989

      "Türk mutfağının en iyi yazarlarından Nevin Halıcı, Meram bağlarında, Konya'nın mükemmel saç böreğini bana tanıtmıştı." -Anissa Helou, Financial Times, 26 August 2001

      "Nevin Halıcı Türkiye'nin en saygın yemek tarihçilerinden biridir." -Gastronomica, California, February 2001 (Arka kapaktan)

      Stok Kodu
      :
      303071423
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      384 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2006
      Kapak Türü
      :
      Ciltli
      Kağıt Türü
      :
      Kuşe Kağıt
      Dili
      :
      Türkçe
      71423    Nevin Halıcı    Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri     Rumi Yayınları        #smrgTELİF    Yemek Kültürü    Şehir                           
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat