Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%35
Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi Tony Hill

#smrgKİTABEVİKokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi

Liste Fiyatı : 80,00
İndirimli Fiyat : 52,00
Kazancınız : 28,00
%35
Temin süresi 4 gündür.
9789753299800
200078
Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi
Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi #smrgKİTABEVİ
Oğlak Yayınları
52.00
Renkleri ve kokularıyla dünya mutfaklarının vazgeçilmezleri baharat ve kokulu otlarla ilgili bilmek istediğiniz her şey!

120 çeşit baharat ve kokulu otun nitelikleri... Anavatanları, tarihsel süreçteki yolculukları, botanik özellikleri, Latince tanımları ve Türkçe'de en yaygın kullanılan adları... Duyduğunuz, hiç bilmediğiniz ve de varlıklarıyla, kullanımlarıyla sizi şaşırtacak malzemelere dair bilgiler, tek bir kitapta elinizin altında.

80'den fazla, ızgarada ve tencerede pişen etlerden sebzelere, çaylardan, soslara, hamur işlerinden tatlılara kadar çok çeşitli yiyecek içecekte kullanılan, farklı mutfaklardan dünyaca ünlenmiş baharat ve kokulu ot karışımları...

150'den fazla, kimi klasikleşmiş, kimi gizli kalmış yiyecek, içecek tarifleri ve ölçekli karışımlar ile hem profesyonel aşçılar, hem de kendi mutfağının “şefi” olarak parlamak isteyenler için tam bir hazine. Dünya mutfaklarını biçimlendiren, zenginleştiren baharat ve kokulu otların güzelliklerine, çeşitliliğine, kullanım inceliklerine övgü niteliğindeki bu eser, aynı zamanda mutfaklarımız için temel bir başvuru kitabı.

  • Açıklama
    • Renkleri ve kokularıyla dünya mutfaklarının vazgeçilmezleri baharat ve kokulu otlarla ilgili bilmek istediğiniz her şey!

      120 çeşit baharat ve kokulu otun nitelikleri... Anavatanları, tarihsel süreçteki yolculukları, botanik özellikleri, Latince tanımları ve Türkçe'de en yaygın kullanılan adları... Duyduğunuz, hiç bilmediğiniz ve de varlıklarıyla, kullanımlarıyla sizi şaşırtacak malzemelere dair bilgiler, tek bir kitapta elinizin altında.

      80'den fazla, ızgarada ve tencerede pişen etlerden sebzelere, çaylardan, soslara, hamur işlerinden tatlılara kadar çok çeşitli yiyecek içecekte kullanılan, farklı mutfaklardan dünyaca ünlenmiş baharat ve kokulu ot karışımları...

      150'den fazla, kimi klasikleşmiş, kimi gizli kalmış yiyecek, içecek tarifleri ve ölçekli karışımlar ile hem profesyonel aşçılar, hem de kendi mutfağının “şefi” olarak parlamak isteyenler için tam bir hazine. Dünya mutfaklarını biçimlendiren, zenginleştiren baharat ve kokulu otların güzelliklerine, çeşitliliğine, kullanım inceliklerine övgü niteliğindeki bu eser, aynı zamanda mutfaklarımız için temel bir başvuru kitabı.

      Stok Kodu
      :
      9789753299800
      Boyut
      :
      16x23
      Sayfa Sayısı
      :
      476 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2019
      Çeviren
      :
      Nazlı Pişkin
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat