#smrgDERGİ Karaf Magazin: Şarap ve Yaşam Kültürü - Sayı: 54

Hazırlayan:
Sahibi: Mehmet Akman Başman- G. Yayın Yönetmeni: Meltem Yavuz Yüksel
Stok Kodu:
1199155661
Boyut:
24x30
Sayfa Sayısı:
90 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2013
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
Kuşe Kağıt
Dili:
Türkçe
0,00
1199155661
541816
Karaf Magazin: Şarap ve Yaşam Kültürü - Sayı: 54
Karaf Magazin: Şarap ve Yaşam Kültürü - Sayı: 54 #smrgDERGİ
0.00
İçindekiler

Dünyadan Şarap Haberleri

Tadım Notları: Sarah Abbott'ın Kaleminden “Bordeaux”

Lezzetpervaz: Tijen İnaltong'la Lübnan Mutfağı

Şarap ve Sanat: Dünyanın En Görkemli Şarap Takımı: “Panagyurishte Hazinesi”

Sommelier'nin Günlüğü: Alain Würsching'den “Asmanın Döngüsü”

Şarabın İzinde: İtalya'nın Üçüncü Önemli Şarap Bölgesi: Toscana

Yemek Sohbetleri: Yaratıcılığıyla Mutfaklara ve Mekanlara Renk Katan Patrizia Ünder

Bir İçki: Ahmet Eken'in Kaleminden “Rom Üzerine Notlar”

Dosya: Ağız Tadımızda Onların Da Payı Var: Çerezler

Koleksiyonerlere Özel: Şarap Objeleri Koleksiyonerliği

Bir Üretici: Bekaa Vadisi'nin Şaraba Aşık Üreticileri

Tarihin İçinden: Bir Zamanların Lokantası “Turquoise”da Şarap

Bir Ülke: Dr. Mehmet Ömür'den Bordeaux'nun Kıskandığı Bağlar: Gaillac II

Mekan Röportaj: İzmir'in Lezzet Elçisi: Osman Sezener

Yemek Tarihi: Şarap İçmenin İncelikleri

Şaraba Dair: Levon Bağış'ın Kaleminden “Serbest Çağrışım”

Geçmiş Günlerde Şarap: Çengelköy'de Tarihi Bir Mekan: İskele Restaurant

Nostalji: Yolculukların Değişmezi “Oteller” Üzerine

Vakıf'tan Haberler

Uluslararsı Ankara Müzik Festivali

Kavaklıdere Bağbozumu Gezileri: İstanbul OMGD Üyeleri İçin Hasat Dolu Bir Hafta Sonu

Bahar Lezzeti: Elizabeth Ayten Berent'ten Enfes Bir Bahar Lezzeti

İlkbahar Mekanları

Vitrin

Rehber

Kafeler, Restoranlar, Gurme Butikler, Şarapevleri

İçindekiler

Dünyadan Şarap Haberleri

Tadım Notları: Sarah Abbott'ın Kaleminden “Bordeaux”

Lezzetpervaz: Tijen İnaltong'la Lübnan Mutfağı

Şarap ve Sanat: Dünyanın En Görkemli Şarap Takımı: “Panagyurishte Hazinesi”

Sommelier'nin Günlüğü: Alain Würsching'den “Asmanın Döngüsü”

Şarabın İzinde: İtalya'nın Üçüncü Önemli Şarap Bölgesi: Toscana

Yemek Sohbetleri: Yaratıcılığıyla Mutfaklara ve Mekanlara Renk Katan Patrizia Ünder

Bir İçki: Ahmet Eken'in Kaleminden “Rom Üzerine Notlar”

Dosya: Ağız Tadımızda Onların Da Payı Var: Çerezler

Koleksiyonerlere Özel: Şarap Objeleri Koleksiyonerliği

Bir Üretici: Bekaa Vadisi'nin Şaraba Aşık Üreticileri

Tarihin İçinden: Bir Zamanların Lokantası “Turquoise”da Şarap

Bir Ülke: Dr. Mehmet Ömür'den Bordeaux'nun Kıskandığı Bağlar: Gaillac II

Mekan Röportaj: İzmir'in Lezzet Elçisi: Osman Sezener

Yemek Tarihi: Şarap İçmenin İncelikleri

Şaraba Dair: Levon Bağış'ın Kaleminden “Serbest Çağrışım”

Geçmiş Günlerde Şarap: Çengelköy'de Tarihi Bir Mekan: İskele Restaurant

Nostalji: Yolculukların Değişmezi “Oteller” Üzerine

Vakıf'tan Haberler

Uluslararsı Ankara Müzik Festivali

Kavaklıdere Bağbozumu Gezileri: İstanbul OMGD Üyeleri İçin Hasat Dolu Bir Hafta Sonu

Bahar Lezzeti: Elizabeth Ayten Berent'ten Enfes Bir Bahar Lezzeti

İlkbahar Mekanları

Vitrin

Rehber

Kafeler, Restoranlar, Gurme Butikler, Şarapevleri

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat