Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
%25
İşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ? Ayşe Kilimci İşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ? Ayşe Kilimci

#smrgKİTABEVİİşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ?

Liste Fiyatı : 20,00
İndirimli Fiyat : 15,00
Kazancınız : 5,00
%25
Temin süresi 4 gündür.
İşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ?
İşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ? #smrgKİTABEVİ
Oğlak
15.00
İŞİ PİŞİRMEDEN ÖNCE NE PİŞİRMELİ?

İki tad var ki, vazgeçilmez: Ağız tadıyla, gönül tadı. Bunlar da hiçbir yerde satılmaz. Karnı aç olana bir somun yeter, yer, yatar, uyur. Gönül açlığı çekene ise ne fırında derman bulunur, ne hekimde…

Hüner kimdedir? Sofrada mı, âşıkta mı, yoksa hayata ve keyfe heveste mi?

Eski çağdan günümüze, aşkı kışkırtan, maşuğu coşturan, hasrete iyi gelen yiyecek-içecek hangileri?

Hadi elmayı dişledik, fettan vişneyle aşnafişneye koyulduk, ayvayı yiyen ne yapacak?

Muska mı, aktar mı, aganigi naganigi mi?

Hovardalar ne yer ne içer? Zıkkımın kökünü kim içer?

Aşk iksiri mi? Hadi canım, ortada aşk mı kaldı, diyenlere hangi reçeteyi yazmalı, hangi terkibi vermeli?

İşte, işi pişirmeden önce ne pişirmeli? ömrünüze de derman, sofranıza da, sonrasına da (!) naçizane...

  • Açıklama
    • İŞİ PİŞİRMEDEN ÖNCE NE PİŞİRMELİ?

      İki tad var ki, vazgeçilmez: Ağız tadıyla, gönül tadı. Bunlar da hiçbir yerde satılmaz. Karnı aç olana bir somun yeter, yer, yatar, uyur. Gönül açlığı çekene ise ne fırında derman bulunur, ne hekimde…

      Hüner kimdedir? Sofrada mı, âşıkta mı, yoksa hayata ve keyfe heveste mi?

      Eski çağdan günümüze, aşkı kışkırtan, maşuğu coşturan, hasrete iyi gelen yiyecek-içecek hangileri?

      Hadi elmayı dişledik, fettan vişneyle aşnafişneye koyulduk, ayvayı yiyen ne yapacak?

      Muska mı, aktar mı, aganigi naganigi mi?

      Hovardalar ne yer ne içer? Zıkkımın kökünü kim içer?

      Aşk iksiri mi? Hadi canım, ortada aşk mı kaldı, diyenlere hangi reçeteyi yazmalı, hangi terkibi vermeli?

      İşte, işi pişirmeden önce ne pişirmeli? ömrünüze de derman, sofranıza da, sonrasına da (!) naçizane...

      Stok Kodu
      :
      9789753298681
      Boyut
      :
      12x22
      Sayfa Sayısı
      :
      139 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2014
      Kapak Türü
      :
      Karton
      Kağıt Türü
      :
      3. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
      163002    Ayşe Kilimci    İşi Pişirmeden Önce Ne Pişirmeli ?     Oğlak        #smrgTELİF    Yemek Kültürü    Kültür                           
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat