#smrgSAHAF Gıdai Kimya Teknikleri -

Stok Kodu:
1199125587
Boyut:
16x24
Sayfa Sayısı:
158s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
1944
Çeviren:
Hayriye Amal
Kapak Türü:
Ciltli
Kağıt Türü:
3. Hamur
Dili:
Türkçe
Kategori:
0,00
1199125587
511288
Gıdai Kimya Teknikleri -
Gıdai Kimya Teknikleri - #smrgSAHAF
0.00
İstanbul Eczacı mektebinin 1942'den itibaren tatbik mevkiine geçen programında ilk defa konmuş olan gıdai kimya derslerinde tedris ettiğim analitik metodlar bunlardır. (Önsöz'den)
İstanbul Eczacı mektebinin 1942'den itibaren tatbik mevkiine geçen programında ilk defa konmuş olan gıdai kimya derslerinde tedris ettiğim analitik metodlar bunlardır. (Önsöz'den)
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat