#smrgDERGİ Gastronomi - Sayı: 54 Eylül 2005

Kondisyon:
Çok İyi
Basıldığı Matbaa:
Medya Ofset
Hazırlayan:
İmtiyaz Sahibi: Ercan Arıklı
Stok Kodu:
1199013411
Boyut:
22x30
Sayfa Sayısı:
196 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Basım Tarihi:
2005
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
Kuşe Kağıt
Dili:
Türkçe
0,00
1199013411
399572
Gastronomi  - Sayı: 54      Eylül 2005
Gastronomi - Sayı: 54 Eylül 2005 #smrgDERGİ
0.00
İçindekiler

Sunum

TUSİD 2005 Fuarı'na Açık Davet

Panorma

Sektörden Önemli Haberler

Almanak

Turimzde Temmuz - Ağustos Gelişmeleri

Araştırma

Otellerde Beş Yıldızlı İftar Ziyafetleri

Tesis

Kempinski Barbaros Bay Bodrum

Mimar

Dünyada Bir Marka: Tuncay Çavdar

Special

Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki Clement's

Butik

Sumahan: Boğaz'da Vakur Bir Başlangıç

Büyüteç

Artık Aslan Sütü Çoktan Seçmeli!

Yaşam

Büyükada ve Heybeliada'da Gastronomik Tur

Akademik

Hedef Pazar ve Kitler Belirlenmesi

Hip

The Marmara Antalya, Baş Döndürüyor

Söyleşi

Belek ve Golf Turizmi Üzerine

Yudum

Gloria Golf Resort'ten Koteyller

Otel

Anltalya'da Şık Bir Konak: Minyon Hotel

Teknik

Somon Füme Hazırlama Yöntemleri

Trend

Avant - Garde Mutfak ve Ferran Adria

Pencere

Seyşel Adaları'nda Rüya Gibi Tatil

Hizmet

Yatak Sektöründe Rekabet

Tarz

Sakıp Sabancı Müzesi ve Sergiler

Tarih

Gurme, Yazar Brillat - Savarin

Portre

Mangerie ve TV Yıldızlı Elif Yalın

Mercek

Ağva'da Neler Oluyor?

Tespit

TUSİD 2005 Fuarı Zirveye Oynuyor

Fuar

Yurtiçi - Yurtdışı Fuarlar

Görüş

Endüstriyel Tasarımların Korunması

Gıda

Pazar Giren Yeni Ürünler

Vitrin

Turimz Endüstrisi Ürünleri

Summary

Konuların İngilizce Özetleri

Index

Firma ve Reklamları Bulma Klavuzu

Adres

Kuruluşların Adres ve Telefon Bilgiler

Abone

Gastronomi'ye Üyelik Paketi

İçindekiler

Sunum

TUSİD 2005 Fuarı'na Açık Davet

Panorma

Sektörden Önemli Haberler

Almanak

Turimzde Temmuz - Ağustos Gelişmeleri

Araştırma

Otellerde Beş Yıldızlı İftar Ziyafetleri

Tesis

Kempinski Barbaros Bay Bodrum

Mimar

Dünyada Bir Marka: Tuncay Çavdar

Special

Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki Clement's

Butik

Sumahan: Boğaz'da Vakur Bir Başlangıç

Büyüteç

Artık Aslan Sütü Çoktan Seçmeli!

Yaşam

Büyükada ve Heybeliada'da Gastronomik Tur

Akademik

Hedef Pazar ve Kitler Belirlenmesi

Hip

The Marmara Antalya, Baş Döndürüyor

Söyleşi

Belek ve Golf Turizmi Üzerine

Yudum

Gloria Golf Resort'ten Koteyller

Otel

Anltalya'da Şık Bir Konak: Minyon Hotel

Teknik

Somon Füme Hazırlama Yöntemleri

Trend

Avant - Garde Mutfak ve Ferran Adria

Pencere

Seyşel Adaları'nda Rüya Gibi Tatil

Hizmet

Yatak Sektöründe Rekabet

Tarz

Sakıp Sabancı Müzesi ve Sergiler

Tarih

Gurme, Yazar Brillat - Savarin

Portre

Mangerie ve TV Yıldızlı Elif Yalın

Mercek

Ağva'da Neler Oluyor?

Tespit

TUSİD 2005 Fuarı Zirveye Oynuyor

Fuar

Yurtiçi - Yurtdışı Fuarlar

Görüş

Endüstriyel Tasarımların Korunması

Gıda

Pazar Giren Yeni Ürünler

Vitrin

Turimz Endüstrisi Ürünleri

Summary

Konuların İngilizce Özetleri

Index

Firma ve Reklamları Bulma Klavuzu

Adres

Kuruluşların Adres ve Telefon Bilgiler

Abone

Gastronomi'ye Üyelik Paketi

Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat