#smrgKİTABEVİ Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji Teknoloji Sağlık -

Kondisyon:
Yeni
ISBN-10:
6057846358
Hazırlayan:
Ertan Anlı, Pınar Şanlıbaba
Stok Kodu:
1199199630
Boyut:
16x23
Sayfa Sayısı:
754 s.
Basım Yeri:
Ankara
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2015
Resimleyen:
Sevgi Pınar Özen
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
1. Hamur
Dili:
Türkçe
Kategori:
indirimli
351,54
Taksitli fiyat: 9 x 42,97
Siparişiniz 3&8 iş günü arasında kargoda
1199199630
585625
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji Teknoloji Sağlık -
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji Teknoloji Sağlık - #smrgKİTABEVİ
351.54
Fermente gıdaların tarihçesi, bilinen en eski kayıtlara göre MÖ 6000'li yıllara kadar uzanmaktadır. Bu tarihten günümüze kadar fermente gıdalar giderek artan bir ilgi ile hem üretilmeye hem de tüketilmeye başlanmıştır. Kuşkusuz, bunun en önemli nedeni, fermente gıdaların insan sağlığı üzerine olan olumlu etkilerinin giderek daha iyi anlaşılmasıdır.

Özellikle fermente ürünlerin antimikrobiyel, antioksidan, probiyotik, kolesterol düşürücü ve benzeri etkilere sahip olmalarından dolayı, fonksiyonel ve terapötik etkileri olduğu bilim dünyası tarafından kabul görmüş bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak, çalışmayı farklı üniversitelerde çalışan ve uzman akademisyenlerden kurulu geniş bir yazar grubu ile birlikte gerçekleştirdik ve alanındaki benzer kitaplardan daha güçlü, öncü ve farklı olmasını hedefledik.

Kitabın başlangıç bölümünü fermantasyonun tarihçesi oluşturmuştur. Sonrasında, günlük hayatımızda önemli bir yer tutan ve severek tükettiğimiz fermente gıdalar, ayrı bölümler hâlinde tek tek ele alınmış ve bu gıdaların mikrobiyolojisi, teknolojisi ve sağlık üzerine olumlu etkilerine yer verilmiştir. Kitabın son kısmında ise, fermente gıdalar mevzuatı ile ülkemizde yaygın tüketimi bulunmayan, ancak yurtdışında sıklıkla tüketilen diğer fermente gıdalar hakkında da bilgiler yer almıştır. Kitap; akademisyenler ve bu alanda öğrenim görenler öğrenciler yanında, akademik çalışma yapmayan kişilere de hitap edebilecek düzeyde hazırlanmıştır.

Kitabımızın öğrencilere, akademisyenlere ve konuya ilgi duyan herkese yararlı olması dileğiyle….

Fermente gıdaların tarihçesi, bilinen en eski kayıtlara göre MÖ 6000'li yıllara kadar uzanmaktadır. Bu tarihten günümüze kadar fermente gıdalar giderek artan bir ilgi ile hem üretilmeye hem de tüketilmeye başlanmıştır. Kuşkusuz, bunun en önemli nedeni, fermente gıdaların insan sağlığı üzerine olan olumlu etkilerinin giderek daha iyi anlaşılmasıdır.

Özellikle fermente ürünlerin antimikrobiyel, antioksidan, probiyotik, kolesterol düşürücü ve benzeri etkilere sahip olmalarından dolayı, fonksiyonel ve terapötik etkileri olduğu bilim dünyası tarafından kabul görmüş bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak, çalışmayı farklı üniversitelerde çalışan ve uzman akademisyenlerden kurulu geniş bir yazar grubu ile birlikte gerçekleştirdik ve alanındaki benzer kitaplardan daha güçlü, öncü ve farklı olmasını hedefledik.

Kitabın başlangıç bölümünü fermantasyonun tarihçesi oluşturmuştur. Sonrasında, günlük hayatımızda önemli bir yer tutan ve severek tükettiğimiz fermente gıdalar, ayrı bölümler hâlinde tek tek ele alınmış ve bu gıdaların mikrobiyolojisi, teknolojisi ve sağlık üzerine olumlu etkilerine yer verilmiştir. Kitabın son kısmında ise, fermente gıdalar mevzuatı ile ülkemizde yaygın tüketimi bulunmayan, ancak yurtdışında sıklıkla tüketilen diğer fermente gıdalar hakkında da bilgiler yer almıştır. Kitap; akademisyenler ve bu alanda öğrenim görenler öğrenciler yanında, akademik çalışma yapmayan kişilere de hitap edebilecek düzeyde hazırlanmıştır.

Kitabımızın öğrencilere, akademisyenlere ve konuya ilgi duyan herkese yararlı olması dileğiyle….

Axess Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
QNB Finansbank Kartları
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
Bonus Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
Paraf Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
Maximum Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
World Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 182,80    365,60   
3 124,21    372,63   
6 63,28    379,66   
9 42,97    386,69   
Diğer Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 351,54    351,54   
2 -    -   
3 -    -   
6 -    -   
9 -    -   
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat