#smrgKİTABEVİ Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu -

Kapak Tasarım:
Ömer Erduran
Kondisyon:
Yeni
Dizi Adı:
Yemek Kitapları
ISBN-10:
9751420619
Hazırlayan:
Nesrin Arslan
Stok Kodu:
1199202451
Boyut:
19x22
Sayfa Sayısı:
148 s.
Basım Yeri:
İstanbul
Baskı:
1
Basım Tarihi:
2021
Kapak Türü:
Karton Kapak
Kağıt Türü:
Kuşe
Dili:
Türkçe
Kategori:
indirimli
301,00
Taksitli fiyat: 9 x 36,79
Siparişiniz 3&8 iş günü arasında kargoda
1199202451
588446
Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu -
Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu - #smrgKİTABEVİ
301.00
Gelenekselle çağdaş mutfağı buluşturan yemek kitabı...

“Yılların birikimiyle yöresel ürünleri gerek sofralara gelecek mamul olarak, gerekse işletmelerinde yemek olarak sunmak yöre üretici ve esnafının marifeti haline gelmiş Afyonkarahisar'da. Bu kültürün gelişmesinde kentin asırlardır seyyahların buluşma noktası olmasının büyük etkisi var. Eskinin İpek Yolu kervanlarından bugünün gezginlerine Afyon kenti, bir soluklanma durağı olmuş, yöreye her seyyah heybesinden bir şeyler bırakmış ve bir şeyler almıştır.

İşte bu kitapta yüzyıllardır ayakta kalmayı başarmış, hiç sofralardan eksik olmamış, elden düşmemiş tariflere yer verdim. Damıtılarak zamana karşı büyük zaferler kazanmış bu vazgeçilmez lezzetlerin bazılarını olduğu gibi size aktarmayı, bazılarını da biraz günümüz alışkanlıklarına uyarlamayı hedefledim. Afyon'un en temel lezzetleri ve tariflerinin hepimizin sofrasını sık sık kolayca taçlandırabilmesi için kendi yorumumu katmayı uygun buldum. Kitapta vejeteryan ve vegan beslenmeye uygun onlarca özel tarif de bulabileceksiniz. İster hiç mutfağa girmemiş olun ister usta bir aşçı, bu kitapta size göre onlarca tarif bulacaksınız.” - Semen Öner

Gelenekselle çağdaş mutfağı buluşturan yemek kitabı...

“Yılların birikimiyle yöresel ürünleri gerek sofralara gelecek mamul olarak, gerekse işletmelerinde yemek olarak sunmak yöre üretici ve esnafının marifeti haline gelmiş Afyonkarahisar'da. Bu kültürün gelişmesinde kentin asırlardır seyyahların buluşma noktası olmasının büyük etkisi var. Eskinin İpek Yolu kervanlarından bugünün gezginlerine Afyon kenti, bir soluklanma durağı olmuş, yöreye her seyyah heybesinden bir şeyler bırakmış ve bir şeyler almıştır.

İşte bu kitapta yüzyıllardır ayakta kalmayı başarmış, hiç sofralardan eksik olmamış, elden düşmemiş tariflere yer verdim. Damıtılarak zamana karşı büyük zaferler kazanmış bu vazgeçilmez lezzetlerin bazılarını olduğu gibi size aktarmayı, bazılarını da biraz günümüz alışkanlıklarına uyarlamayı hedefledim. Afyon'un en temel lezzetleri ve tariflerinin hepimizin sofrasını sık sık kolayca taçlandırabilmesi için kendi yorumumu katmayı uygun buldum. Kitapta vejeteryan ve vegan beslenmeye uygun onlarca özel tarif de bulabileceksiniz. İster hiç mutfağa girmemiş olun ister usta bir aşçı, bu kitapta size göre onlarca tarif bulacaksınız.” - Semen Öner

Axess Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
QNB Finansbank Kartları
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
Bonus Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
Paraf Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
Maximum Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
World Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 156,52    313,04   
3 106,35    319,06   
6 54,18    325,08   
9 36,79    331,10   
Diğer Kartlar
Taksit Sayısı Taksit tutarı Genel Toplam
Tek Çekim 301,00    301,00   
2 -    -   
3 -    -   
6 -    -   
9 -    -   
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat