Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
99 Sayfada Mutfak Sırları
99 Sayfada Mutfak Sırları #smrgSAHAF
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
0.00
İyi yemek pişirmenin temel kuralları nelerdir?

Balık alırken ve pişirirken nelere dikkat edilmelidir/

İyi turşu yapmak için neye dikkat etmek gerekir?Kırmızı et terbiyesi nasıl yapılır?Leziz börek ve helva yapmanın sırrı nedir?

Sevim Gökyıldız, bir yemek tutkunu ve binden fazla özel yemek tarifinin kaynağıdır. Türk mutfağını gerek yurtiçinde, gerek uluslarası alanda temsil eden isimlerden biridir. (Arka Kapak'tan)

  • Açıklama
    • İyi yemek pişirmenin temel kuralları nelerdir?

      Balık alırken ve pişirirken nelere dikkat edilmelidir/

      İyi turşu yapmak için neye dikkat etmek gerekir?Kırmızı et terbiyesi nasıl yapılır?Leziz börek ve helva yapmanın sırrı nedir?

      Sevim Gökyıldız, bir yemek tutkunu ve binden fazla özel yemek tarifinin kaynağıdır. Türk mutfağını gerek yurtiçinde, gerek uluslarası alanda temsil eden isimlerden biridir. (Arka Kapak'tan)

      Stok Kodu
      :
      303082325
      Boyut
      :
      14x20
      Sayfa Sayısı
      :
      99 s.
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2007
      Kapak Türü
      :
      Karton
      Kağıt Türü
      :
      3. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat